user_mobilelogo

Wij hebben op 30 maart 2012 het pand van de voormalige eigenaar gekocht. Een jaar later, april 2013 hebben wij de ondergrond van de Staat der Nederlanden, Directie Vastgoed kunnen kopen.
Omdat er door de vorige eigenaar al een bouwaanvraag was gedaan konden wij vrij snel aan de slag met het opknappen van dit bijzondere object. Dit gebeurde vooral in de winterperiode’s als het rustiger was op het bedrijf. In 2015 is het koewachtershuisje in gebruik genomen als vakantiewoning.

De staat waarin het pand verkeerde was erg slecht. Een bouwval met enkel muren en nog overblijfselen van een dak. De foto’s spreken voor zich.

De oppervlakte van het huisje is ongeveer 50 m2. Het huisje is goed bereikbaar en heeft een eigen oprit, er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is geschikt voor 6 personen.
Beneden vindt u de woonkamer met houtkachel, een volledig ingerichte keuken en de wc. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een douche. Vanuit één slaapkamer ga je met een trap naar de nok van het dak waar ook nog een slaapgedeelte is gerealiseerd. Op de vide, in de nok van het dak, zijn nog twee slaapplaatsen. Vanaf de vide kijk je de slaapkamer op de eerste verdieping in.

Impressie huisje

parametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparametersparameters

Ervaringen

Geweldig dat jullie dit prachtige huisje zo mooi hebben gerestaureerd, een aanwinst voor de gemeente, heb het<br /> altijd een bijzondere plek gevonden. <br /> Kom beslist oo 6 april ...

a rademakers
Mar 18, 2015

Contact gegevens

Gertjan & Elly van Oorschot
Oud Drimmelen 12
4924EK Drimmelen

Mob: 06-24763721

http://www.ouddrimmelen.nl

Stuur ons een bericht